torsdag 28 maj 2009

Virus

Har sedan söndag varit mer eller mindre däckad av ett virus (vad annars...). Fick i tisdags sällskap av äldste sonen. Nu ligger vi i sängen och tittar på Harrison Ford-filmer, lyssnar på Audioböcker och har ganska mysigt. Det vill säga, de första dagarna var inte så roliga med hög feber och huvudvärk ända fram i näsan. Matlusten har varit lika med noll. Energinnivån är subzero. 
Som pricken över i fick jag i dag röda flammiga utslag över hela kroppen. Jag som trodde det bara var småbarn som reagerade så. Men icke, sa doktorn. Ganska vanligt. Inget annat att göra än att äta lite antihistamin.

Ligger annars och funderar på att börja skicka in mitt manus till förlag. Känner mig redo. Har inget annat att göra, liksom. 

Och funderar på att beställa Michael Connellys nya The Scarecrow. Trots att jag aldrig köper inbundet, bara pocket. Men jag tycker att jag behöver muntra upp mig. Och jag bara måste läsa denna bok, där Jack Evoy och Rachel Walling återförenas för första gången efter The Poet.


5 kommentarer:

 1. Låter som om du trots allt har det lite småmysigt! Vad är det för manus du skrivit?

  SvaraRadera
 2. Mja, jag har mått skit också...

  Om mitt manus kan man läsa på min sidoblogg: Bokskrivardagbok

  SvaraRadera
 3. Du har ju skrivit om islam, så vad anser du om Mohamed Omar och hans artikel "Radikal muslim"? Ett hot eller ej?

  SvaraRadera
 4. Feminix, jo, jag skriver ju om islam med jämna och ojämna mellanrum. Men jag har inte läst Omars artikel och kan inte uttala mig om den.

  SvaraRadera
 5. Monica - hittade din blogg! Intressant manus verkar det vara!

  Hoppas du blivit bättre från ditt virus!

  SvaraRadera