måndag 14 april 2008

Måndagströghet

Jag tror jag har klagat på måndagar tidigare. Vem gör inte det?

Bloggen går på lågvarv just nu. Kan inte komma på något vettigt att skriva.
Vanliga aktiva jag hade för länge sedan bloggat om ledarskribenters grodor (om det nu var det), hur jag sympatiserar med Manne, hur jag inte för något ögonblick kan sätta mig in i hur förfärligt smärtsamt det måste vara för Englas familj och vänner just nu (men det gör ont ändå).

I huvudet finns också planer på bokrecensioner av Rob Bells Sex God och Jo Nesbös deckare om Harry Hole.

En sak vill jag dock uppmärksamma, vår kära bloggande diakon, Kyrksyster, har lämnat sitt IRL-jobb. Många orsaker bakom detta beslut, jag vet, och jag vet att jag endast har sett en sida av konflikten (nämligen Kyrksysters). Men när kravet ställdes att hon skulle sluta blogga, då blev det tydligen droppen för Kyrksyster.
Jag som under lång tid har njutit av Kyrksysters kloka blogginlägg, och tillika kloka kommentarer på min och andras bloggar, tycker givetvis detta är jättetråkigt.
Jag säger bara till domkapitlet i Linköping med flera, hade detta inte kunnat lösas på ett bättre sätt? Jag har inte hela bilden, jag vet... men så är det ju ibland. Man tar parti av olika anledningar.

Kära Kyrksyster, sluta för allt i världen inte blogga! Bli bloggande diakon på heltid, i så fall skulle du väl vara den första.

4 kommentarer:

 1. Gärna... Vad får jag i lön?

  SvaraRadera
 2. MONICA: tack för dina vyer. Vet att du är en av alla jag tänker på Blogguppskattningens dag 14/4

  KYRKSYSTER: Tänker på dig.

  SvaraRadera
 3. Kyrksyster!
  Hade på känn att du skulle fråga det...

  Ungefär lika mycket som jag får för att jag sitter här och bloggar...

  SvaraRadera