måndag 25 augusti 2008

14 år till salu i Gomorron Sverige

Caroline Engvall som skrivit boken 14 år till salu tillsammans med Tessan, ska vara med i Gomorron Sverige på onsdag 27 augusti. Kl. 08.15, titta då om ni vill veta mer.

Min recension av boken kan ni läsa här.

Lite stolt är jag allt att jag lyckades producera den första recensionen. Och jag har haft många sidhänvisningar, vilket vittnar om att boken uppmärksammas redan nu, innan släppet.
Välförtjänt Caroline, Tessan och Kalla Kulor Förlag!
-----

Uppdatering:
Boken uppmärksammas också i Metro.
-------------
Uppdatering II:
Gomorron Sverige inslaget finns att se här (ligger ute en vecka).
En bra redovisning av boken och en bra "expert", en BUP socionom. Och programledaren vågade beröra "myten om den lyckliga horan", något som jag var för feg för att ta upp, rädd för att bli stämplad för att vara alltför kristenkonservativ. Igen. Dumt av mig.

2 kommentarer:

 1. Håller med om att de hade tagit dit en bra "expert" till morgonsoffan. Hade alla socionomer haft hennes inställning skulle den branschen kunna hjälpa så många fler och inte ha lika dåligt rykte som de har idag.

  Boken, hemsk men otroligt viktig. Den skapar en debatt om ett ämne få vill prata om. Jag läste ut boken samma helg som jag fick den, kunde inte släppa den ifrån mig innan jag fått veta hur det gick.

  SvaraRadera
 2. Jag läste ut boken på två dagar tror jag.

  Trots att jag visste att Tessan hade tagit sig ur det, så ville jag veta hur hon lyckades och vilken hjälp hon fick (i egenskap av socionom tycker jag givetvis det är intressant).
  Men boken hade också ett bra driv i sig själv, nästan omöjlig att lägga ifrån sig.

  SvaraRadera