torsdag 20 november 2008

Thank God, it´s Friday!!

En hel helg att slå runt, sova länge på morgonen och bara vara lat...

Förutom att jag har ett berg av rent tvätt som måste tas om hand. Familjen har inget att ta på sig. Trädgården försvinner i drivor av torra löv. Badrummet gror igen. 
Dottern har för övrigt satt i gång ett biologiskt experiment i köksfönstret. Vilken böna gror bäst? Den som är i en burk med kranvatten, vatten från kanalen bakom huset eller vatten blandat med Amstel starköl? Rösta gärna i kommentarsfältet. (Jo, det är sånt de håller på med i holländska högstadieskolor.)

Och jag har bara hunnit korrläsa 205 av 294 sidor. Ska förhoppningsvis läsa en del i dag, men sedan får det vila över helgen. Hjärnan är seg. Tänk att jag upptäcker så många fel hela tiden, otroligt.

Men ändå, det är så skönt att det är fredag. Och två av tre kvällar ska vi ut och äta med vänner, slipper laga mat... yes!!

Mer glädjeämnen. Bloggvännen som tog en paus är redan tillbaka igen. Bloggviruset sitter djupt och är omöjligt att bota. (Länkar inte till honom. Har gjort det för många gånger. Börjar bli tjatig).

Ytterligare glädjeämnen. Monty Pythons egen sida på Youtube. Är inte det makalöst kul?!

Till sist säger de att det kanske ska snöa här i Holland till helgen. Ungarna tycker det låter spännande. Yngste sonen vill helst att jag ska kunna lova att det blir en vit jul. Mycket kan mamma, men inte lova att det blir snö. De två vintrar som vi har bott i Holland har det snöat färre gånger än det gjorde i Damaskus (dvs två gånger på två vintrar).
Global warming??

Liten uppdatering; En av EU:s allra mest korkade bestämmelser håller på att försvinna, i alla fall delvis. Nästa sommar blir det fritt fram för krokiga gurkor och knöliga morötterthank God!

Ha en trevlig helg och ta vara på varandra!

Snö i Damaskus

Snö på apelsinerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar